Gotowe na nowe

Gotowe na nowe – sesja zdjęciowa dla kobiet onkologicznych

Ponad 20 miejsc dla Uczestniczek Projektu Chce się żyć ?️

ZAPRASZAMY WSZYSTKIE KOBIETY ONKOLOGICZNE

? Zgłoszenia przyjmujemy w wiadomości prywatnej na naszym fanpage’u na Facebooku
Poprosimy o podanie imienia i nazwiska, miejsca zamieszkania oraz dwóch słów n.t. choroby

?Ambasadorem? sesji GOTOWE NA NOWE jest Pani Anita Folaron – założycielka wiodącej Szkoły Szkoła Makijażu, Wizażu i Stylizacji Anity Folaron która od prawie 25 lat tworzy liderów branży – laureatów Mistrzostw Świata, Europy i Polski, oraz czeladników i mistrzów zawodu “wizażystka/stylistka”. Jest prezydentem CMC Poland – światowej organizacji fryzjersko-kosmetycznej – w dziale kosmetyka i makeup oraz twórczynią zawodu wizażu w Polsce.

?Makijażystkami, przygotowującymi modelki do sesji będą absolwentki Szkoły Wizażu i Stylizacji Anity Folaron oraz Ambadadorki marki MaqPro Paris.

?Głównym Partnerem projektu jest francuska marka MaqPro Polska – niezwykłe kosmetyki makeup, stworzone przez profesjonalistów dla profesjonalistów, na potrzeby Hollywood i świata wysokiej mody.
Od ponad 35 lat pozostaje ona leaderem jakości kosmetyków do makijażu oraz charakteryzacji, wyznaczając globalne standardy, dzięki obecności w 30 krajach.

? Wszystkie przygotowania odbędą się w Poznaniu, przy Al. Niepodległości 36. – backstage – w salonie fryzjersko-kosmetycznej Kudłate Trzmiele & Kosmetyka Profesjonalna a sama sesja zdjęciowa pod tym samym adresem w Klubie 2Progi.