Agnieszka Gajewska – Ziobro

Prezes Zarządu Fundacji „Chce się żyć”. Stylistka, makijażystka, linergistka. Szkoleniowiec i instruktor wiodących na światowym rynku marek kosmetycznych. Od ponad 25 lat związana z dziedziną upiększania kobiet.

Jej główną pasją jest „umiejętna aranżacja twarzy”, stylizacja rzęs i paznokci. Łączy pasję upiększania kobiet z krzewieniem wiedzy dotyczącej pielęgnacji urody. Profesjonalizm oraz wszechstronna wiedza merytoryczna to priorytety kierujące jej codzienną pracą – świadczą o tym liczne certyfikaty i dyplomy zdobywane na przestrzeni lat. Przygotowuje oraz prowadzi prezentacje, pokazy, warsztaty i szkolenia z umiłowanych przez siebie dziedzin, a ostatnio poświęca się również chemii kosmetycznej.

Obecnie współtworzy salon fryzjersko-kosmetyczny Kudłate Trzmiele & Kosmetyka Profesjonalna – kultowe miejsce w poznańskim Polonezie.

Jej nowym zawodowym dzieckiem jest projekt „Chce się żyć” w którym daje upust swoim artystycznym poczynaniom przygotowując kobiety z chorobami nowotworowymi do sesji zdjęciowej o charakterze Burlesque . To ona przeprowadza uczestniczki poprzez metamorfozę zewnętrzną ze świata trwogi do magii teatru i kreacji.

Przebieg drogi zawodowej:

• założycielka gabinetu Excellent Nails & Body,
  • prowadziła Pracownię kosmetyki Profesjonalnej „TrendAge”
  • współpracowała z Centrum Szkoleniowym MS Beauty jako główny szkoleniowiec niemieckiej firmy Nail Selection
  • dyplomowany instruktor Szkoły Stylizacji Rzęs marki Secret Lashes
  • certyfikowany trener Wonder Lashes